APK

Over ons

Autoservice Ittervoort is een professioneel onderhouds- en reparatiebedrijf. U kunt bij ons terecht voor een APK-keuring, verschillende soorten beurten, maar ook voor schadeherstel.

APK keuringen
Wij verzorgen APK keuringen aan alle type auto’s/lichte bedrijfsauto’s.

Onderhoud/reparatie van alle merken
Wij verzorgen onderhoud en reparaties aan alle merken, ongeacht leeftijd tegen scherpe tarieven.

Airco service
Bij onderhoud aan uw airco wordt vaak niet nagedacht, ondanks dat heeft deze ook onderhoud nodig. Op tijd een airco service voorkomt dat deze slecht of niet meer werkt. Ook reparaties kunnen wij uitvoeren.
Airco reiniging
Eens per jaar is het reinigen van een airco belangrijk; dit voorkomt een muffe geur uit de luchtroosters en allergieën. Wij adviseren eens per jaar een airco reiniging.

Banden service
Wij leveren alle merken typen banden specifiek voor uw auto. Ook winterbanden zitten in ons programma. Prijzen variëren per maat en type. Voor de actuele prijzen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Bandenhotel
Wij bieden u de mogelijkheid om uw banden bij ons op te slaan. Dit kan per set, per seizoen. Voor informatie over prijzen klikt u op ‘prijzen’ in het menu.

Ruitenservice
Heeft u een ster in uw voorruit? Wij repareren deze gratis mits de auto hiervoor verzekerd is. Ook voor het vervangen van ruiten kunt u bij ons terecht.

Diagnose
Ook hebben wij professionele apparatuur in huis voor de juiste diagnose aan uw auto. Wij hebben originele diagnoseapparatuur in huis van onder andere: Renault, Peugeot, Citroën en nog vele andere merken.

Uitlijning
Ook beschikken wij over de mogelijkheid uw auto exact uit te lijnen.

Mogelijk gemaakt door Mobilox